27 elokuuta, 2015

INSPIRATION/FALLphotos: 1 (?  via unknown) 2 vintagevender 3 chloé 4 coco capitán/lula japan 5 (? via little plastic horses) 6 christinapaik.tumblr 7 parkandcube 8 dustjacket-attic 9 Sebastian Faena/V


Tänään on aika harmaa päivä, joten pysyttelen sisätiloissa juomassa kahvia & selaamassa nättejä kuvia. Mua viehättää tän syksyn muodissa 70-luvun vaikutteet. Tuollainen raukean rento mutta silti hienostunut meininki = pidän siitä (Hennaa lainatakseni). Värimaailma on myös nätti. Ajattelin muuten vielä viime syksynä että en varmaan lämpene noille pooloille hirveen hyvin. Nyt korkealla kauluksella varustettuja paitoja taitaa omasta kaapista löytyä kolme kappaletta. Joku neulemekko houkuttelis, ja oon kans aika mielissäni överikorujen paluusta.

Liittymättä pätkääkään aiheeseen: oon varannut ajan volyymiripsien laittamiseen Tallinnassa. Oon aika innoissani, koska ripsienpidennykset on kiinnostanut mua nyt jo pari kuukautta. Suomen hinnat vaan ovat aika päätä huimaavat. Varasin ajan kauneushoitolaan, joka sijaitsee samassa rakennuksessa hotellimme kanssa. Eli pitäisi vissiin olla ihan tasokas paikka. Jännittää vaan se laitto, pidetään peukkuja ettei tule mitään allergista reaktiota ja että niistä tulis sellaiset kuin toivon. En halua mitään liian paksuja/pitkiä, mutta silti sellaiset, että ne oikeasti tuntuis tuuheammilta kuin omat ripset. Mulla on luonnostaan suht. pitkät ripset, mutta aika vaaleat.  
Veikkaan, että volyymiripset helpottaa tulevan syksyn arkiaamuja aika paljon!

Ei kommentteja: