09 syyskuuta, 2015

TALLINN


idnosto

Oltiin reilu viikko sitten pari yötä Tallinnassa, ja tykkäsin kaupungista kovasti! Vanhakaupunki oli kaunis ja se uusi keskusta oli tosi tyylikäs, miksei Suomessakin ole enemmän noita hienoja tornitaloja? Majoituttiin Radisson Blu Skyssa, joka oli lähellä kauppoja ja vanhaa kaupunkia. Meidän 19. kerroksen huoneesta oli nätit näköalat ja hotellivalinta oli kaikin puolin onnistunut. Yks ravintolasuosituskin ois, Leib Resto & Aed! Sijaitsee Vanhassakaupungissa kauniilla sisäpihalla, tosi tunnelmallinen ja superhyvää ruokaa.
Ostoksia en tällä kertaa tehnyt kovin paljon. Löysin silti yhden kauan etsimäni jutun, nimittäin tuolla ylempänä näkyvän nahkarotsin. Mulla on aiemmin ollut vain tekonahkaisia takkeja, ja nyt vihdoin löysin Pull & Bearista kivan bikerin, joka on oikeaa nahkaa. Maksoikin vain satasen!

Nyt taas arki jatkuu Vaasassa, mulla on tällä viikolla 5 päivää vapaata mutta joka päivä on ohjelmassa tenttiin lukua; käyn ensi viikolla tekemässä yhden viime keväällä väliin jääneen tentin. Ensi viikolla mulla alkaa myös ekat luennot.

2 kommenttia:

Anne H kirjoitti...

Ihania reissukuvia! Näyttää ihanalta tuolla Tallinnassa, haluaisin itsekin johonkin virkistävälle kaupunkilomalle juuri nyt :)

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Matilda Mäkinen kirjoitti...

Anne: Kiitti! Joo Tallinnassa oli nättiä, oli kyllä visiitin arvoinen kaupunki :)